Descrierea si returnarea produselor

KinderStory.eu depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, Kinder Story nu garantează ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legătura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori. Daca un produs oferit de Kinder Story este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, îl puteți returna respectând prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislația romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produselor comandate, sa notifice in scris, printr-un e-mail la comenzi@kinderstory.eu decizia sa de a renunța la produsele comandate (parțial sau total).

Kinderstory.eu iși rezervă dreptul de a nu accepta returul produselor ce prezinta urme de uzură.

Modalitati Retur

Pentru a va exercita dreptul de returnare va rugam sa solicitati, completati si transmiteti formularul de returnare la adresa comenzi@kinderstory.eu 

In cazul returnarii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare sunt suportate de catre client.

In cazul returului acceptat, clientul va primi banii in termen de 30 zile calendaristice de la data validarii returului.

Product added to compare.