Termeni si condiții 

I. Despre Noi

Serviciul https://kinderstory.eu/ este oferit de FOTO KINDER STORY S.R.L. cu sediul in str. Dumitru Frumușeanu, nr.13, Târgu Jiu, înmatriculata in Registrul comerțului sub J18/388/2017, având cod unic de înregistrare 37450586, denumita in cele ce urmeaza Societatea sau Kinder Story.

Ne puteți contacta prin următoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Aleea Petresti, Nr.10A, Targu Jiu.

Prin e-mail la urmatoarele adrese:

comenzi@kinderstory.eu - pentru întrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;

comenzi@kinderstory.eu - pentru inițiere colaborări si parteneriate.

Prin telefon la numărul: 0762.132.377

Prin fax la numărul: -

II. Despre kinderstory.eu

KinderStory.eu este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra in posesia produselor afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Înregistrarea ca utilizator

Site-ul kinderstory.eu poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționata de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de Site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului Kinder Story sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați un cont de utilizator pe Site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de către dvs. a Termenilor si Condițiilor de utilizare a KinderStory.eu si a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala raporturilor dintre utilizatori și Societate.

Întrucât prevederile Termenilor si Condițiilor de utilizare și ai Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți periodic. În condițiile in care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugam sa nu mai accesați/folosiți serviciile kinderstory.eu

Daca folosiți acest Site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe Site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

Kinder Story poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adulților, care sunt autorizați să efectueze plăți online cu cardul sau prin orice altă metodă de plată acceptata de Kinder Story. Daca aveți mai puțin de 14 (paisprezece) ani, puteți achiziționa produsele Kinder Story, numai cu ajutorul unui părinte sau tutore.

Kinder Story iși rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.

IV. Datele Personale

Prin înregistrarea ca utilizator al KinderStory.eu va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nașterii dar si alte informații cu caracter personal, care sa permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului Kinder Story. De asemenea, pentru a vă abona la newsletterul sau alertele KinderStory.eu va trebui să ne comunicați o adresa de e-mail validă precum și alte date legate de dvs. Vă rugăm să accesați pagina în care vă este prezentată Politica de Confidențialitate pentru a va informa cu privire la informațiile colectate de Kinder Story, cu privire la modul în care sunt folosite acestea, precum și la drepturile cu privire la protejarea intimității dvs.

V. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe Kinderstory.eu este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- identificarea si alegerea produselor

- inregistrarea dvs. ca utilizator al Kinder Story

- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau numerar la livrare, in conditiile reglementate la Capitolul VI, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.

- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe KinderStory.eu, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VI. Cum cumpar

VI.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe KinderStory.eu reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA(taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). 

VI.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: online cu card bancar sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata online cu cardul bancar, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi. Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

VII. Descrierea si returnarea produselor

KinderStory.eu depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea,Kinder Story nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de Kinder Story este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produselor comandate, sa notifice in scris, printr-un e-mail la comenzi@kinderstory.eu decizia sa de a renunta la produsele comandate (partial sau total).

Modalitati Retur

Pentru a va exercita dreptul de returnare va rugam sa solicitati, completati si transmiteti formularul de returnare la adresa comenzi@kinderstory.eu

Kinderstory.eu iși rezervă dreptul de a nu accepta returul produselor deteriorate sau ce prezinta urme de uzură.

In cazul returnarii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare sunt suportate de catre client.

VIII. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexual sau mesaje colective. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Kinder Story isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Kinder Story, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetu, irevocabil, asupra materialelor postate.Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Kinder Story, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale Kinder Story.

Kinder Story are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. Kinder Story nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. Kinder Story are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

IX. Publicitatea

Kinder Story poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea Kinder Story si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

X. Prezentarea ofertei

Kinder Story isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul kinderstory.eu, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul kinderstory.eu au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul Kinder Story au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

Product added to compare.