• La reducere!

Utilizarea și beneficiile Learning Tower-ului:

1.            Creează ocazii de învățare interactive - Learning Tower-ul este conceput pentru a oferi copiilor ocazia de a se implica mai activ în activitățile din bucătărie sau din alte încăperi. Prin utilizarea acestui produs, copiii pot învăța prin experiență și pot dobândi abilități practice într-un mod interactiv.

2.            Crește încrederea copiilor - Prin faptul că Learning Tower-ul oferă o platformă sigură și stabilă pentru copii, aceștia se pot simți mai încrezători în propriile lor abilități și pot fi mai dispuși să încerce activități noi.

3.            Încurajează independența - Learning Tower-ul îi ajută pe copii să fie mai independenți, oferindu-le acces la zone care în mod normal nu sunt la îndemâna lor. Prin utilizarea acestui produs, copiii pot ajunge la chiuvetă, la blatul de lucru sau la alte zone din bucătărie sau din alte încăperi, astfel încât să poată realiza activități fără ajutorul unui adult.

4.            Dezvoltă abilități motorii și cognitive - Prin utilizarea Learning Tower-ului, copiii pot dezvolta abilități motorii și cognitive, cum ar fi coordonarea ochi-mână, concentrarea, planificarea și abilitățile de comunicare. Aceste abilități sunt esențiale în dezvoltarea și învățarea copiilor și pot fi dezvoltate într-un mod interactiv și distractiv prin intermediul acestui produs.

5.            Încurajează timpul petrecut în familie - Prin implicarea copiilor în activități de gătit sau de altă natură, folosind Learning Tower-ul, se poate petrece mai mult timp în familie și se poate dezvolta o legătură mai puternică între părinți și copii. Această interacțiune poate avea un impact pozitiv asupra dezvoltării emoționale și sociale a copiilor.

---

Este un instrument pe care orice familie ce are copii trebuie sa il aiba in casa.

Prin acest turnulet de invatare copilul evolueaza prin descoperirea de lucruri noi pe care adultii le fac departe de copil

---

📌 Turnul de învățare se livrează neasamblat, dar asamblarea se face destul de ușor parcurgând ghidul de asamblare conținut în pachet.

⚠️ Deoarece lemnul este un material natural, fiecare piesă de mobilier va fi ușor diferită ca finisaj, fie ca culoare. 

saira#22

Fisa tehnica

Material
Placaj mesteacan baltic stratificat
Grosime
15mm
Finisaj
Lazura ecologica pe baza de apa

Descarcari

Ghid de asamblare

Descarca ghidul de asamlare

Descarcari (2.39MB)
Product added to compare.